Drop-in stengt Onsdag 4 November (pluss viktig info).

Agder parkour skal ha fÞrstehjelpskurs i morgen Onsdag 4 November og mÄ derfor stenge hallen for drop-in og 16 + trening. Vi beklager dette, men hÄper dere forstÄr hvor viktig dette er. FÞrstehjelpskurset er med fokus pÄ brudd og nakke/hode skader.

VIKTIG INFO:
Vi har noen barn som kommer pÄ drop-in uten noe kontakt info pÄ foresatte- disse barna blir sendt hjem igjen! Vi hÄper dere ogsÄ har forstÄelse for at vi tar inn maks 20-15stk pÄ drop-in- dette er pga sikkerhet. Minner dere om at dette er en parkour hall og ikke et lekeland. Barn som ikke kan oppfÞre seg kan bli sendt hjem (pga det kan vÊre farlig for andre) og det er derfor viktig at foresatte er tilgjengelig pÄ telefon. Vi ber ogsÄ om at barn under 10Är har med seg sine foreldre pÄ drop-in da det kan fort bli kaotisk med 20 barn dersom mange er smÄ.

RKF_referanse2

Leave a Reply