Bestill Medlemskap idag!

FORHÅNDSBESTILL MEDLEMSKAP! 

Da lokalet er mindre enn Turnhallen (hvor vi hadde trening i 2014) har vi satt en forløbig grense på 20stk pr. trening. Det er derfor  satt opp 2 grupper for dem i alderen 8-14år da vi vet at det er mange her. Blir det mange på venteliste så åpner vi opp for en ny gruppe. Vi åpner opp for at dere kan FORHÅNDSREGISTRERE dere! De som var medlem i 2014 vil bli prioritert først- husk å skriv i mailen at du var medlem i 2014!!

Dersom du vil registrere deg som medlem så sender du en mail merker «medlem» til post@agderparkour.com. Dette er infoen vi trenger fra dere i mailen for å registrere dere:

Navn på medlemmet, adresse (inkl. postnr), tlf/mobil til medlem, f.dato, kjønn, e-post. Til foresatte trenger vi navn på begge foresatte (evt annen kontaktperson som skal reg.), adresse, tlf/mobil, e-post.

Dere vil få en mail når registreringen er bekreftet og du har fått plass. HUSK Å SKRIV PÅ HVILKEN GRUPPE DU SKAL PÅ DERSOM DU ER PÅ GRUPPEN 8-14ÅR -da vi har to forskjellige grupper her. ALLE FORESATTE MÅ KOMME INNOM PÅ ÅPNINGSFESTEN Å SIGNERE EGENERKLÆRING FOR AT MEDLEMSKAPET SKAL BLI GYLDIG! 

Har dere noen spørsmål så kontakt oss på post@agderparkour.com eller på Tlf. 97660908.

VELKOMMEN TIL AGDER PARKOUR !!

Skjermbilde 2015-01-14 kl. 10.26.23