🔜Agder parkour + Blå Kors Kristiansand= ny start!

Har du hørt rykter om at Agder parkour skal bli endel av Blå Kors? Da har du hørt riktig! Den 15.12.18 tar Blå Kors Kristiansand over driften til Agder parkour.

Hvorfor overtar Blå Kors?
Agder parkour har vokst fra å være en liten vennegjeng til en stor klubb med over 200 medlemmer. Etter 4,5år med hardt arbeid har vi nå en solid klubb og en stor parkourhall! Det er mer enn vi drømte om! Når Blå Kors overtar vil vi bli endel av et større team, dette vil lette på arbeidsmengden til daglig leder, Mia-Marlena, samt at vi i parkouren vil alle få flere støttespillere/kollegaer.

Hva betyr det?
Det betyr at parkouren blir endel av noe større og vi vil få mulighet til å gjøre enda flere unike og magiske ting! Vi lover dere at hallen vil bli ENDA BEDRE!

Hva skjer med Agder parkour?
Navnet har for oss en stor betydning, men det viktigste er de flotte menneskene som har gitt navnet en mening og verdi. De flotte menneskene følge med videre under nye eiere (Blå Kors) og vi skal fortsette å jobbe på for at dere får de samme eller bedre tilbudene. Vi er allerede i gang med forbedringer! 🙂

Når åpnes dørene?
Vi åpner igjen den 14.01.19 under Blå Kors. Da skal vi ha isolerte vegger og installert varmepumpe. Så vil det skje endringer underveis til det bedre-følg med! Vi vil nå bli endel av Skatehallen og vil etterhvert få felles inngang. Dette antar vi blir både lettere og hyggeligere for mange 😀

Tusen takk for gode minner, vennskap og latter som vi har fått i bøtter og spann! Det har vært mange magiske øyeblikk <3

Klikk her for å gi Mia-Marlena, gründer av Agder parkour din vurdering/referanse

På vegne av alle ansatte, styret og frivillige ønsker vi dere alle en nydelig julehøytid.

 

Foto: Saona Puth

“Minitroll” -ny gruppe for alderen 5-8år hos Agder parkour i Januar!

Gruppen 5-8år har vært veldig populær og vi har siden oppstart hatt mellom 10 og 20 barn på venteliste. Nå åpner vi endelig en ny gruppe for dem i alderen 5-8år.

Gruppen “minitroll” starter opp Onsdag 4 Januar kl:17.00. Alle som har stått på venteliste på småtroll gruppen på Tirsdagen vil automatisk få plass på den nye gruppen. Det betyr også at det kun er få plasser igjen!

Treningsavgift for småtroll og minitroll vil være 950kr pr.sesong fra nyttår. I tillegg kommer det en årlig medlemskontigent på 200kr. Faktura for Våren 2017 blir sendt ut alledere i Desember.

Vil du sende en forspørsel om medlemskap til minigruppen eller en annen gruppe?
Klikk deg inn her: https://agderparkour.com/medlemskap-og-pris/ 

Drømmer du om en ny parkour hall?

Mitt navn er Mia-Marlena Nordstokke, jeg er grunder og styreleder av Ager parkour og har sammen med et fantastisk (!!) godt team drevet Agder parkour siden oppstarten Mai 2014. Historien min om Agder parkour kommer jeg til å dele med dere en annen dag- det er et vakkert eventyr og fortjener å bli skrevet med stor omsorg <3

FullSizeRender

I dag skal jeg fortelle litt om meg og hva jeg jobber med. Jeg har alltid likt å være “usynlig”, den som ikke roper høyest og den som ikke kler seg for pent/kult i fare for at noen legger merke til meg. Agder parkour var en omveltning på alle måter, men på en god måte. Nå ser jeg at for å realisert drømmen så må jeg mulig snakke litt høyere…  Jeg er nok enda ikke den som roper høyest, men flere av parkour kidsa kan evt plystre 😀

Agder parkour har gitt meg og min sønn (som er den ekte grunder av Agder parkour) så mange flotte barn,ungdom og voksne i livet. Gode venner og mye latter. Jeg har fått drømmejobben, det bare tok litt tid før jeg forstod det selv 🙂

Nå står Agder parkour med et “veiskille” slik jeg ser det. Vi har vokst ut av hallen  på Samsen Kulturhus. Vi trenger mer plass til flere flotte medlemmer og ikke minst større plass å trene på. Det er egentlig et luksusproblem som jeg i 2014 aldri engang hadde tenkt på, da var drømmen bare å få et sted å trene innendørs. Men, underveis så fikk jeg større drømmer og grunnen er fordi “parkour familien” ble utvidet og jeg vil jo lage plass til alle <3

Jeg vet at det er flere enn meg som ønsker denne drømmen, men spørsmålet er: hva kan DU gjøre for å hjelpe å få drømmen til å bli virkelig? 

Vil dere sette Agder parkour på Norges kartet? Vil dere ha en stor hall med parkour, trampoliner og calisthenic- alt på et sted? Et sted hvor alle kan komme å trene både på gruppetreninger og drop-in hver dag?

Jeg ber dere alle om å snakke til minst 10 personer om Agder parkour, fortell om vår drøm og be dem fortelle det videre. Fortell dem din historie og hva Agder parkour betyr for deg. Håpet er at på et tidspunkt så vil personen som har resurser til å hjelpe oss dukke opp!  

Min første prioritering er å få en ny hall. Kanskje å bygge en helt ny hall? Dette innebærer mange møter, presentasjoner og søknader på vegne av Agder parkour. Jeg tror dere kan hjelpe meg å gjøre jobben bedre, for det er dere som kan spre budskapet best om Agder parkour- dere er Agder parkour!

Del gjerne mitt innlegg eller lag ditt eget som du kan dele 🙂 Ikke tenk på at dere må finne en spesiell person å fortelle det til- bare fortell det til 10 personer. 

Og Agder parkour gjør en super innsats, vi har et godt styre med mennesker som “tar tak” og stiller opp! Sist, men ikke minst: trenerene våres- ja uten dem ville det jo ikke vært noe trening 😀 Husk å ros dem når du ser de- de fortjener det virkelig!

En stor takk til alle som har vært med å gjort Agder parkour til hva det er i dag <3

Har du snakket med 10 stk? Meld meg på 97660908 så skal dere se jeg danser for hver sms!

Hilsen Mia 😀

 

 

 

 

Ny timeplan hos Agder parkour

Mandag åpner vi dørene igjen!! Vi er klar for et nytt semester, er du? 😀

Vi har ny timeplan og endel ekstra tilbud fra i Høst:
– Voksen trening (16+) er slått sammen med calisthenics 🙌
– Ny ungdomsgruppe på Onsdager 💪
– Første Søndag i mnd er det drop-in med trener🎉
– Første Søndag i mnd er det “hang outs” for medlemmer over 12år👌
– Mulighet for å booke teambuilding🔜
– Lørdager kan man booke parkour hallen til privat bruk (600kr timen)👑

Håper dere liker den nye timeplanen 😀

Skjermbilde 2016-08-17 kl. 13.04.14

Støtte fra Spareskillingsbanken! 

I dag var vi i møte hos Spareskillingsbanken som har bestemt seg for å gi Agder parkour 300.000kr til innkjøp av bla. trampoliner! Vi er veldig takknemlig!! 😀 

Agder parkour har vokst ut av lokalene på Samsen Kultur. I tillegg har vi endel utfordringer med fukt/vann i hallen som gjør at vi håper på å få nytt lokale iløpet av 2016. Agder parkour søker derfor sponsorer som kan hjelpe oss å realisere drømmen! 

Trampolinene vil bli kjøpt når vi får ny parkour hall. Vi vet at mange gleder seg til trampoliner og foampit-vi håper det ikke er så lenge til! 
Del gjerne den gode nyheten og ikke minst ta kontakt dersom ditt firma vil være med å støtte Agder parkour! 

En stor takk til Spareskillingsbanken for støtten og for hyggelige tilbakemeldinger på våres arbeid 🙂 

  

Agder parkour har gleden av å presentere prosjektet “parkour glede”! 

Endelig er dagen kommet hvor vi kan presentere et helt nytt prosjekt i regi av Agder parkour. Prosjektet har fått navn “parkour glede” og går ut på å tilby ungdom et alternativt tilbud til fysisk aktivitet. Vi ønsker å introdusere dem for parkour!

Prosjektet varer frem til sommeren og vi har satt av to timer i uken (Onsdager fra 15-17.00) for å ta imot ungdom fra hele Agder. Det kan være maks 20 ungdom pr. gruppe, men det mest idelle er 10-15stk.

Agder parkour stiller med en instruktør under timene som skal lære ungdommene parkour. Prosjektet “parkour glede” er altså et GRATIS tilbud! 

Dette prosjektet er satt igang da Agder parkour ønsker et større fokus på ungdom og vi ser at vi har en mulighet til å bidra med noe positivt.

Dette prosjektet er i utgangspunktet for ungdom, men dersom vi har ledige timer så booker vi også inn barn fra og med 1klasse. Dere kan søke om “parkour glede” hos oss enten det er en gymtime, en spesial gruppe ved skolen, et ungdomsprosjekt, en klubb, tilbud ved barnevern tjenesten osv. Prosjektet er ikke for privat personer.

I søknaden skriver dere hvem som søker, for hvilken gruppe ungdom, hvor mange dere er og alder. Alle er velkommen til å søke!

For booking kontakt Maren Berge på e-post: maren@agderparkour.com

NY TIMEPLAN!

Endringer i timeplanen:

Agder parkour har nå inngått samarbeid med Samsen om bursdager og har gleden av å fortelle dere at du nå kan booke din bursdag på Lørdager (send forespørsel om dato på nettsiden under arangement).

Vi har sluttet  med drop-in på Mandager og Torsdager før gruppetrening. Dette er pga det er flere trenere som har andre jobber på dagtid.

Vi utvider med drop-in på Lørdag og hele 6 timer på Søndagen. Drop-in er basert på frivillig arbeid. Dersom vi ikke har nok frivillige som er satt opp på vakter, melder vi stengt på vår facebook/instagram side.

Ønsker du å være frivillig hos oss? Ta kontakt med maren@agderparkour.com.

Timeplan NY 2016