Om oss

Agder parkour ble stiftet Mai 2014 av Mia-Marlena Nordstokke.

Agder parkour arrangerte det første året (2014) parkour treninger i Turnhallen i Kristiansand. Mia-Marlena sin sønn «mini» laget filmer fra treningene å la ut på facebook og YouTube, dette gjorde at treningene ble fort populære og det kom opp til 80 barn-og ungdom på hver trening.

Mia-Marlena bestemte seg derfor for å søke støtte til parkour utsyr for å åpne en egen parkour hall til klubben. Med støtte fra Gjensidigestilfelisen og SR-Banken åpnet Agder parkour sitt første lokale på Samsen Kulturhus 04.Feb.2015.

Kraftig økning.
Ved oppstart hadde Agder parkour 5 forskjellige gruppetreninger i hallen, men gruppene ble fort fulle og vi har siden oppstart åpnet nye grupper hver sesong. Nå har Agder parkour over 200 medlemmer og faste gruppetreninger mandag-torsdag hver uke.

Agder parkour teamet
Agder parkour er en barne-og ungdomsorganisasjon og det betyr at vi har medlem under 26år i styret. Vi har et godt styre som sammen lager gode løsninger for organisasjonen.

Våre trenere er dem som lager magien hos Agder parkour og vi er så heldige å ha med oss så mange flotte trenere!  Hos oss har vi nå 7 ansatte og 4 hjelpetrenere (under 16år).

Drop-in arrangeres med hjelp fra foresatte og vi er så takknemlig for å kunne tilby gratis drop-in trening for våre medlem! En stor takk til alle frivillige.

Hove parkour park.
Agder parkour har også oppgradere parkour parken på Hove i Arendal både i 2015 og 2016. En stor takk til Gjensidigestiftelsen for støtten til vårt arbeid med parken! Parken er åpen for alle og blir mye brukt om sommeren. Vi har også arrangert parkour jam flere ganger i parkour parken som har vært veldig populært.

Ferie med Agder parkour
Agder parkour har tå år på rad arrangert parkour tur til Danmark med støtte fra Buf. direktoratet. Turene har gått til BGI som har verdens største utendørs parkour anlegg og det har vært en stor suksess!

På jakt etter ny parkourhall.
Agder parkour har nå eksistert i 3år og vi ser at klubben vokser seg stadig større. Vårt neste prosjekt er å få en ny og større parkourhall. Dette tar tid og ikke minst vil det være en stor økonomisk utgift. Ta kontakt dersom du eller noen du kjenner kan bistå i dette arbeidet.

Følg oss gjerne på facebook, Instagram og YouTube for mer oppdateringer og informasjon!