Frivillig

Hvordan kan jeg bli frivillig drop-in vakt?

Dersom du ikke er foresatt hos Agder parkour må du sende en mail til Mia-Marlena på post@agderparkour.com. Fortell om deg selv, hvorfor du vil bli frivillig, ditt bekjentskap til Agder parkour og legg med politiattest  (må skaffes om ikke du har det). Foreldre av Agder parkour barn kan følge «oppskriften» under:

  1. Finn en eller flere dager som passer for deg og skriv inn ditt navn i kalenderen. Når du lukker fanen skal den lagres automatisk.
  2. Dersom du ikke har hatt vakt før så ber vi deg sette deg på  som «vakt 2» slik at du kan få litt opplæring også av vakten før deg. Link:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bfwP90DOMagkSzQiEozeYYQG4bV_jAFMEI-qU6_9UxU/edit#gid=0
  3. Meld deg inn i facebook gruppen «Agder parkour frivillige» eller send en mail til Mia-Marlena på post@agderparkour.com.
  4. Førstehjelpskurs (dette er gratis for alle deltakere) arrangeres i Februar sammen med felles opplæring. Dato kommer!

Vi ønsker først og fremst foreldre som drop-in vakter. Vi ønsker dere som har et ønske om å være vakt mer enn en gang. Dette er for å kunne lære dere opp og dermed ivareta sikkerheten til våre barn- og ungdom i hallen.

Fordeler med å være frivillig? 

  1. Du får 10% rabatt på alle våre klær.
  2. Du får muligheten til å låne hallen gratis til dine arrangementer/bursdager.
  3. Du får mulighet til å trene der selv om vi har stengt i skoleferier.